Costa del Silencio.

In november vorig jaar was ik in een appartementencomplex in Costa del Silencio, samen met 3 vriendinnen.  Na 2 keer een verblijf in de buurt van Las Americas wilde ik een andere regio uittesten, op zoek naar de ideale plek voor mij.

Rust.

Ik had me laten vertellen dat het hier veel rustiger was, en – vooral 😊 – betaalbaarder. 

Costa del Silencio ligt op het zuidelijkste puntje van Tenerife en heeft een aantal bars en restaurants.  Je vindt er ook een supermarkt en vooral het (aangepaste) busvervoer is hier in orde.

Parque Don José
Mooi zwembad maar ‘fris’ water … 😉

We aten enkele keren bij ‘De Bolle’, een bistro met Belgische uitbaters.  Persoonlijk vond ik de keuken niet ‘wauw’ maar ok.  Personeel was er wel vriendelijk en behulpzaam en er is een toilet zonder trappen bereikbaar.

De zon zien zakken vanop terras Westhaven Bay …

Westhaven Bay vond ik absoluut wél de moeite! Je hebt er een zalig uitzicht over de Atlantische oceaan en prachtige zonsondergangen kan je hier zien.  Ze hebben een uitgebreide menukaart en ook de drankenkaart is uitgebreid.  Voor een avond met live muziek ben je hier ook op de juiste plek 😊.  Als rolstoeler kan je met de lift naar beneden en het toilet is ook toegankelijk en aangepast.

Conclusie.

Costa del Silencio is voor mij te ‘rustig’.  Voor mij werd het hier duidelijk dat ik nood heb aan meer ‘beleving’, wil ik kunnen (window- 😊) shoppen wanneer het mij uitkomt, echt tot aan het strand kunnen raken, enz …

Maar alles bij elkaar was het een leuke week! 😊

2 Comments

  1. Ingrid

    Wij komen al sinds 2005 naar Costa del Silencio. Logeren altijd in Westhavenbay. Voor ons is dit de ideale uitvalsbasis om het hele eiland te verkennen. Een huurauto is hier wel een must . Als je de drukte wil opzoeken ben je op 10 minuutjes aan de costa Adeje waar je langs de promenade mooie wandelingen kan maken.

    • Nadine

      Hoi Ingrid, dank je wel voor jouw reactie. Een huurauto is voor mij geen optie en daarom is deze regio voor mij niet dé ideale plaats. Maar ik had er een heel aangename week! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top