Mijn feestdagen … super!

Einde oktober wist ik écht nog niet wat te beslissen ivm de feestdagen, maar in november hakte ik de knoop door! En jeetje … ‘k heb de juiste beslissing genomen want mijn feestdagen waren super!


Feestdag 1, kerstavond.

Omdat de uitnodiging bij onze buren in La Tejita niet door kon gaan, gingen we zelf op zoek naar een waardige vervanging. Kerst is op Tenerife een echt familiefeest en daardoor zijn ook veel zaken dicht.
Via Roy van Club Canary kreeg ik een lijstje met top restaurants en na – op voorhand al kwijlen bij de zeer uitnodigende foto’s – kozen we voor Imperial tai-Pan.

Ik nam eerst telefonisch contact op om de toegankelijkheid te checken, en die werd me verzekerd. Er was een lift naar de eerste verdieping en met mijn scootie kon ik zonder probleem overal terecht. Fijn!
Op ons ‘kerstbest’ wandelden Monique, Mario en ik tegen 18u richting Las Americas in een zeer relaxte sfeer. Het was (en zal blijven) wennen aan de rust, in tegenstelling tot de gejaagdheid die er deze dagen altijd bij ons (in Vlaanderen) heerst. En dan het zalige weer … Het blijft echt ongelooflijk aanvoelen … putje winter en in zomerkleding wandelen. Héérlijk!

De tafelindeling was niet geweldig, en we vonden het lastig om een keuze te maken door hun feestaanbod en hierin waren we duidelijk niet alleen. Maar dat wat we kozen was wel érg lekker! Zoals altijd véél te veel, maar zelfs hier (in een ‘betere’ zaak) was het geen enkel probleem om een ‘doggy bag’ te vragen!

Een sfeerbeeld van een héél fijne kerstavond!


Feestdag 2, mijn verjaardag … succes nummer 2.

Met 18 aanwezigen (2 koppels konden er niet bij zijn wegens ziekte) werd ook mijn verjaardag een succes. De weergoden waren me blijkbaar super goed gezind! Er was zelfs een mini-hittegolf! Ik heb gezweet als een rund maar ook ohhhh zoooo genoten! Genoten van de mensen om mij heen, de warmte en de vriendschappen ook hier op dit eiland, kadootjes, …
Het mis-moment dat later tóch ook heel eventjes opstak tijdens een videocall met mijn ‘sisterhood’ thuis was gelukkig wel snel over … 😉

Fijne herinneringen:

Feestdag 3, aftellen naar 2022!

Met in de ene hand een flesje Cava en de 12 druifjes in de andere wandelden we ruim op tijd richting boulevard. En gelukkig maar, want zo konden we een ideale plek bemachtigen vanwaar we nog een tijdje ‘mensen konden kijken’ die langs wandelden in hun feestoutfit.


Het aftellen naar middernacht met het druiven ‘vreten’ is grandioos mislukt …
Het was een gedoe om die glibberige dingen vast te krijgen uit mijn blikje en na de vijfde druif moest ik stoppen want ik kreeg een ‘bweuks-gevoel’ … 😀

Een wens doen zat er dus niet in, iets dat ik écht niet erg vond want ik heb alles om gelukkig te zijn. En daar werd ik me nog maar eens bewust van toen ik zat te kijken naar het machtige vuurwerk boven de oceaan in Los Cristianos op Tenerife in een zomerkleedje …

Ik weet nu al waar ik mijn laatste dagen van dit jaar zal doorbrengen!
?? Tenerife ??

6 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top