Er zijn liften in het prachtige nagelnieuwe wellness-gebouw, maar hoe kom ik IN het water? Rolstoeltoegankelijk?

Ik zag een advertentie op Facebook voorbij komen van een prachtig nagelnieuw en luxueus wellness-oord in ons mooie groene Limburg.
En omdat ik zo af en toe eens echt kan genieten van luxe en wellness in al zijn facetten, was dus mijn interesse heel snel gewekt!
Ik stuurde via Messenger een berichtje met de vraag in hoeverre zij rolstoeltoegankelijk zijn.

Daarop kreeg ik een kort en bondig antwoord:
Beste, We zijn hier volledig op voorzien en hebben zelfs liften voorzien! Tot binnenkort?

Ik denk – terwijl mijn tenen beginnen te krullen – … huh? En hoe geraak ik IN het bad, niet met dié liften denk ik. Dus ik stel de vraag of zij hier een oplossing voor hebben voorzien en of ze me foto’s kan sturen van de baden.

Ik krijg dan heel snel antwoord terug met hele mooie foto’s van 2 baden met ruime traptreden en één zwembad heeft een reling aan beide kanten. Ze geven me ook een linkje naar hun website waar de (prachtige!) baden ook nog eens te zien zijn.

Als ik naar al deze luxe kijk, denk ik terug aan het Slotsymposium van Inclusief Toerisme waar ik aanwezig was vorig jaar.
Hoe simpel zou het geweest zijn om hier ergens ineens ook een badlift te installeren? Want, naar mijn gevoel, werden er geen kosten noch moeite gespaard. Opnieuw, niet enkel rollers zouden hier baat bij hebben, maar ook mensen die hier zouden komen revalideren, ouderen …

In mijn laatste commentaar naar het wellnesscentrum geef ik als positieve tip mee dat ze misschien een mobiele badlift zouden kunnen in huis halen.
Ik word bedankt voor deze tip en zij geven me nog mee dat er voor mensen met een European Disability Card korting geldt, alsook voor de begeleider.

Ik ben écht heel erg benieuwd of ze iets met mijn tip zullen doen.
ALS, dan ga ik héél graag eens genieten van al de luxe en het moois dat dit oord te bieden heeft.
Voorlopig geef ik dus geen verdere gegevens vrij, maar ik hoop écht dat hier een positief vervolg aan komt! 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top