Mededeling; Een beetje minderen …

Een mededeling …
Begin mei 2019 startte ik met deze blog.
Vanaf dan had ik elke week een schrijfsel klaar over wat er zoal reilde en zeilde in mijn leventje als (semi-)roller.

Nu, bijna twee jaar later, moet ik toegeven dat de quantiteit me boven het hoofd groeit en heb ik beslist om te minderen. Wekelijks zal twee-wekelijks worden, want kwaliteit blijft primeren voor mij!

Ik leid jullie bij deze dus even af door bij collega-bloggers te gaan kijken … 😉

Ik mocht deze week Eelke van ‘Eelke Droomt‘ ontmoeten op Tenerife. Zij schreef een blog over haar verblijf op dit eiland.

Met Rob en Diana, ook fervente liefhebbers van Tenerife, ging ik onlangs ook enkele keren terrassen. Check hun avonturen op Rob’s Facebook!

Deze ‘mededeling’ sluit ik af met een hele mooie die ik via Brievenbusgeluk vond.
Ik zie jullie graag terug voor mijn volgende blog op 9 maart! En ik beloof je nu al … dat wordt een hele leuke! 😉

9 Comments

 1. Jeanette

  Ohhh…Eelke, ja..haar had ik ook graag willen ontmoeten.
  Wist niet dat ze op het eiland was.
  Je hebt gelijk…soms even een stapje terug om weer inspiratie op te doen.

 2. Hoi Nadine, wat lief dat je mijn blog noemt! Dank. Ook leuk om een collega blogger te ontmoeten! Ik snap je helemaal trouwens, een goede blog kost veel tijd, dat zie je er lang niet altijd vanaf maar het denkwerk vooraf, het bezoeken van een plek, de foto’s, het schrijven, de pagina netjes opmaken, het bekend maken etc is echt een klus. Dus jouw belofte van elke week heb ik nog nooit durven maken. Bovendien, je moet ook wel wat te melden hebben, zelfs het leven van een reisblogger is wel eens saai (al doen we graag anders geloven ;-)) of de bestemming valt tegen, is dicht of je bent gewoon even klaar met alle verhaaltjes. Succes en geniet vooral lekker van het eiland, ik zit inmiddels weer te bibberen bij de kachel.

  • Nadine

   Hoi Eelke, mijn verblijf hier zit er ook bijna op, en ik wil nog niet aan de temperaturen thuis denken …
   Volgende keer maken we méér tijd voor elkaar hé! 🙂
   Wat mijn blog betreft: Het begon te voelen als ‘moeten’ en ik wil niks meer ‘moeten’ in deze fase van mijn leven. Enkel nog ademen … 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top