Bezochte plaatsen in het buitenland / Weetjes over mezelf

Tomorrowland, Our Story.

Tomorrowland Our Story

2 jaar geleden was ik met Carine op Tomorrowland in Boom.  Een droom die uitkwam want ‘dance’ is één van mijn favoriete muziekstijlen! De feeërieke sfeer die er hangt, de geweldige muziek en het zalige weer maakten dat we een zalige dag beleefden.

Vorig jaar wilde ik dan ook heel graag naar Garden of Madness in het Antwerps Sportpaleis, maar de datum kwam me niet uit en toen ik zag dat ze dit jaar in Amsterdam hun 15de verjaardag zouden vieren was ik héél snel om kaarten aan kaarten te raken! 🙂

Kaarten bestellen … haja …

Maar … Het bestellen van rolstoelplaatsen bleek niet zo vlotjes te gaan.  Ik werd een hele tijd van het kastje naar de muur gestuurd tussen Ziggo Dome (locatie) en Mojo (kaartenverkoop).  De aanhouder wint echter, en meer dan 6 weken later had ik mijn kaarten in mijn mail! Joepie!

In eerste instantie zouden Carine, Nele, Melissa en ik gaan.  Maar de (altijd 🙂 ) zéér drukke agenda van Carine stuurde stokken in de wielen en zo ging dan Bob mee, een vriend van Nele. 

Omdat het voor ons toch wel een 2-tal uur rijden is vertrokken we goed op tijd zodat we nog een tijdje in Amsterdam Centrum konden rondhangen en genieten van het mooie weer.

Taxichauffeur Marc.

Nele had gezorgd voor taxivervoer via MdF Mobility en onze chauffeur Marc bleek een zeer aangenaam iemand te zijn.  Hij zette ons af aan het centraal station van waaruit we de (zeer drukke) winkelstraatjes konden inwandelen. 

Zonnevitamientjes opdoen.

Onze tijd was te kort om echt te gaan shoppen maar een terrasje in de zon moést erbij en zo belandden we in de Amstelhoeck.  De ideale plek voor onze nood aan ‘vitamine zon’ en een lekker hapje! 🙂

Via een zij-ingang en een hellend vlak konden we de zaak binnen.  Naar het terras was er een klein afstapje dat met wat moeite en gemanoeuvreer wel lukte.  Het personeel hielp ook graag een handje! Fijn!

Bitterballen, kaas, … zooooo lekker!

Na 1,5 uur echte vrouwenpraat 🙂 wandelden we terug naar het station waar onze chauffeur Marc al netjes op ons stond te wachten om ons naar de Ziggo Dome te brengen.

Melissa, Nele en ik … 🙂

Ziggo Dome.

Voor mij was het de eerste keer dat ik hier kwam en je moet er je weg wel een beetje weten want het ligt naast de Johan Cruijff ArenA, er is een woonwinkelcentrum … Dus vragen naar de juiste weg was geen overbodige optie en zo geraakten we op de juiste plaats! 🙂

De Ziggo Dome is nog maar 7 jaar oud en is ook super toegankelijk.  Erg ruime toiletten, zeer vriendelijke en behulpzame vestiaire-mensen en het rolstoelpodium is ook erg goed.  Hier geen vervelende hekken op ooghoogte als je zit die je zicht verpesten zoals in bepaalde concerthallen hier bij ons.

Ik hoef niet te vertellen dat het dansfestival de max was!  De decors, belichting, vuurwerk, optredens van o.a. Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Netsky, Steve Aoki, Tiesto …

Dit doe ik nog! 🙂

De dag erna heeft mijn stem een paar uur nodig gehad om te recupereren, net als enkele spieren hier en daar. Maar ik weet héél zéker dat dit niet mijn laatste TML-festival was! 🙂

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.