Een dagje shoppen in Wijnegem Shopping Center. Update!

Na mijn ‘calvarie-tocht’ enkele weken geleden ben ik dan toch kunnen gaan solden-shoppen!

Samen met vriendinnen.

Dit keer sprak ik af met Katja en Jasmijn. Jasmijn pikte me aan de carpool in Lummen op en we reden zo naar Katja om haar op te halen. Om files te vermijden namen we wat binnenwegjes waardoor we wat langer onderweg waren, maar we hadden alle tijd … Dus geen probleem! 🙂

Parkeerplaats vinden ging vlot, het was zeker nog niet druk. Scootmobiel uit de auto halen was ook geen probleem. Alleen … Als het contact werd aangezet klonk er een blijvend tuut-geluid …

Hmmm …

Scootmobiel-issue.

Batterij eraf halen en terug in klikken … meerdere keren … gaf geen oplossing. Andere opties zagen we niet, dus bellen naar de leverancier! Deze bevestigde het vermoeden van Jasmijn; het tuut-knopje bleef hangen en er zat niks anders op dan het stuurpaneel volledig los te schroeven en de fiche van de tuutknop los maken. Gelukkg! is Jasmijn heel erg handig én heeft zij altijd alle nodige werktuigen bij de hand waardoor alles in relatief korte tijd gefixt werd … 🙂 Oef dit was even spannend! 🙂

Tof shopdagje!

In elk geval hadden we een erg leuke dag, met fijne babbels, een lekkere lunch en vieruurtje. Wat het solden shoppen betreft … Natuurlijk vond ik enkel leuke dingen die niét in solden waren, én die kon ik laten liggen. Ik mag dus nog wel eens terug gaan … 🙂 .

Het zalige aan Wijnegem Shopping Center is dat je als roller hier echt overal binnen kan. Er zijn verschillende toiletten die volledig aangepast zijn, dus je kan je hier echt wel een hele dag amuseren. Ideaal dus voor een druilerige dag!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top