Jarig zijn en dan … op naar 2021!

Degenen die mij kennen, weten dat ik elk jaar erg uitkijk naar mijn verjaardag en oudejaarsavond.

Mijn verjaardag blijft speciaal omdat dokters me vroeger een levensverwachting tot max 6 jaar gaven.
Ik ben er nu 56 … Om maar te zeggen, dokters hebben echt niet altijd gelijk … 🙂

Ik vier dit dan ook elk jaar met mensen rond mij die ik graag zie en heel veel voor mij betekenen. Dit jaar zal het anders zijn, door het gekende ‘probleem’ waar ik geen aandacht meer aan wil geven. Laten we het positief houden!

Oudejaarsavond is ook zoiets. Het aftellen naar 00u … hét moment dat het nieuwe jaar begint … is voor mij een magisch moment.
8 jaar geleden was ik in London om daar ‘New Years Eve’ te beleven. Voor mij de max! Voor mijn zoon een heel pak minder …

Ik was ook twee keer in Antwerpen op de Scheldekaaien om daar naar het vuurwerk te kijken met mijn toenmalige vriend. Zo tussen de massa met allemaal blije mensen die vol hoop uitkijken naar het nieuwe … echt …
Ik krijg al kippenvel als ik er nog maar aan denk.

Dit jaar zal het een heel stuk minder zijn, waarmee ik niet zeg dat 2020 slecht was. Behalve het gemis aan fysieke contacten en dus véél last had van huidhonger is er voor mij niet écht veel anders gegaan.

Maar ik kijk wel hoopvol uit naar volgend jaar. Naar een jaar waarin we wél weer vanalles mogen en kunnen doen.

Qua voornemens heb ik er geen, dan hoef ik me ook nergens aan te houden … 🙂
Aan wensen … goh … Moeilijk als je al zoveel hebt vind ik. Voor mezelf hoop ik uiteraard gezond te mogen blijven en mijn blog verder uit te bouwen.

Voor jullie heb ik deze …

2020 is bijna vervlogen,
2021 staat reeds voor de deur.
Een nieuw jaar met nieuwe dromen,
alles krijgt een nieuwe kleur.
Veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar.
Aandacht voor de naaste, het wordt een prachtig jaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top