Geen blogje … of wél?

Het afgelopen ellendig natte weer hing me mijn voetjes uit!
Dus onverwacht en zeker niet gepland pakte ik mijn biezen en vloog ik tóch voor 10 dagen naar Tenerife. Ik had nood aan zon, licht, warmte … en vooral … Ik wilde terug ongehinderd en onafhankelijk naar buiten kunnen! Verdorie toch!

De vluchten vanuit Luik naar Tenerife en terug verliepen vlekkeloos. Mijn verblijf in Los Cristianos was weer zalig. Het terug zien van vrienden, volop terrasjes doen (houdend aan corona-regeltjes), 2 keer zonder probleem naar de kapper gaan, opnieuw een geweldige ‘wandelen met de auto’-rit …

Kortom … Moet het nog gezegd worden dat 10 dagen weer omgevlogen zijn? 😉

Een uitgebreide blog komt dus later. ‘k Was te druk bezig met andere dingen … 😉 😀

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top