Bierfietsboek België met (ook) rolstoeltoegankelijke routes.

Begin dit jaar werd ik gecontacteerd door Steffi, redacteur bij het fonds Toerisme bij Uitgeverij Lannoo.
Er komt een nieuw Knooppunterfietsboek uit, en ze was – zoekend naar beeldmateriaal – op mijn blog beland. Kapermolenpark zou er in vermeld worden en ze wilde graag mijn toelating om onderstaande foto te gebruiken die ik in mijn artikel over het park indertijd plaatste:

Intussen ligt het boek in de betere boekhandel en kreeg ik er ook eentje toegestuurd.

Er worden 30 originele fietsroutes langs abdijen en brouwerijen in weergegeven, met een hoop praktische info én – zeer tof – een ‘aard van de weg’-beschrijving.

Toegankelijke aard van de weg, bij elke route.
Op pagina 101 mijn foto van het rolstoeltoegankelijke Kapermolenpark.

Hierdoor vind ik deze Knooppunter-uitgave ook voor rollers een aanwinst!

De toegankelijkheid van de stopplaatsen wordt er niet in besproken maar het lijkt mij erg fijn om dit eens met mijn aankoppelfietsje uit te testen. Ik ben geen bierdrinker, eerder fan van een lekkere rode wijn of een heerlijke cocktail, maar ik vind dit boek echt een aanrader!
Kwestie is dan wel om niet teveel te ‘proeven’ wil ik gezond en wel thuis geraken … 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top