Dilemma … –> beslist!

Enkele weken geleden wist ik écht nog niet wat te doen.
De feestdagen; Kerstmis, mijn verjaardag en oudejaarsavond in Hasselt vieren of op Tenerife. Mijn mes sneed aan beide kanten. Wélke keuze ik ook zou nemen, ik zou altijd wel iéts of iemand missen …

Maar na ook hier op Tenerife met enkele mensen erover gepraat te hebben, neigde mijn besluit echt wel meer en meer naar niét op en af vliegen.

Zo kwam er al heel snel een uitnodiging om kerstavond bij mijn ‘buren’ in La Tejita te gaan vieren waarop ik moeilijk ‘neen’ kon zeggen. Beiden zijn hobby-koks en weten écht wel hoe ze een feestje moeten organiseren! 😉

Door hierop in te gaan was mijn besluit dus genomen en wist ik ook direct hoe en waar ik mijn verjaardag zou vieren. In mijn 4 winters nu op dit eiland heb ik ook hier een hele fijne vriendenkring opgebouwd, en zal het heel raar zijn om eens niét te horen dat mensen omwille van het slechte weer bijvoorbeeld niet de baan op kunnen. Jarig zijn in december geeft wel veel kans op sneeuw- en ijzeltoestanden dus een begrijpelijke reactie.
Dus mijn verjaardag in de volle zon en een 25° vieren … ’t zal eens wat anders zijn!

En wat oudejaarsavond betreft …
Spanjaarden en Canariërs hebben een heel leuke traditie! Bij het aftellen naar 00u worden 12 (kleine 😉 ) druiven gegeten die allemaal op moeten zijn om 00u. Als dit lukt, mag je een wens doen. Op deze link vind je méér hierover en ik wil het zéker proberen! Met heel veel vuurwerk zal de Cava erna ook heel zeker smaken!

In elk geval … naar huis vliegen voor één bepaald persoon doe ik niet meer. Die les leerde ik vorig jaar en ik ben ervan overtuigd dat de belevenissen van komende feestdagen die herinnering stevig zal doen vervagen … 🙂

6 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top