De laatste voor 2022 …

‘Rollende’ kerst- en nieuwjaarswensen!

Vorig jaar deze tijd was beslist dat ik mijn feestdagen niet thuis zou vieren, maar hier op het ‘eiland van de eeuwige lente’.

Kerst!

Kerstavond werd erg gezellig met vrienden Monique en Mario bij Imperial Tai-Pan. Lekker eten in een fijne sfeer … en daarna in zomerkleding over de Avenida Américas wandelen en kijken naar de kerstversiering … ergens klopte het niet maar het voelde heerlijk!

Jarig!

6 dagen later werd ik dan weer een jaartje ouder en hetgene ik daarvan nooit meer zal vergeten: 30° op 30 december’ On ge loof lijk! Ik moest een handdoek vragen om op mijn scootstoeltje te leggen, ik schoof er gewoon vanaf … zo warm!
Met een bende van 18 personen werd er heel wat afgelachen, gedronken, pizza gegeten en al wat wensen uitgesproken. Zalig …

Oudejaarsavond.

De laatste avond van het jaar wandelden we naar de boulevard, waar we met een flesje Cava en een potje druifjes in de hand naar het overweldigende vuurwerk hebben staan kijken. Kiekenvel was weer troef bij mij en het gevoel van echt gelukkig zijn met wat ik op dit eiland heb, ben en kan … ❤️

Dit jaar …

… wordt Kerstmis gevierd in een fijn restaurant met goeie vrienden, op mijn verjaardag brunchen we in ‘intiemere kring’ en oudejaarsavond wordt er met een hele bende uitgebreid gegeten en getoast op het nieuwe jaar!

Bij deze wil ik jullie dan ook al rollend mijn allerbeste wensen overbrengen …

???
Neem een liter wijsheid van alle volkeren op deze aarde
meng het met respect voor alles wat leeft
smelt een klontje verdraagzaamheid
snipper een handje vol wederzijds begrip
laat alles een uur met liefde sudderen
besprenkel het met hoop
verdeel het met zorg over heel deze planeet …

???

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top