Een terugblik op 2021; mijn top 3 van mooie momenten.

Als ik zo terug kijk naar mijn 2021 bedenk ik me dat ik -ondanks corona- toch ook weer een goed jaar had. Om een (rolstoel toegankelijke) top 3 van mijn jaar te maken, bladerde ik helemaal terug en -een cliché als een huis, ik weet het- vond ik het écht moeilijk om te kiezen.

Maar dan toch.

Op plaats 3: Playa Paraïso op Valentijnsdag.

Een Valentijnsdag om nooit te vergeten, erg speciaal op zijn manier.
De tantramassage zal ik zeker nog eens laten doen, maar ook de locatie in Playa Paraïso blijft voor mij één van de mooiste plaatsen van Tenerife die ik tot nu toe zag.

Op plaats 2: Weekendje Brugge met Karin.

Zoals ik in mijn blog al vermeldde, bezocht ik Brugge al eens maar nog niet op de manier zoals ik er met Karin was. De kunstenroute bracht ons op plaatsen en in straatjes waar ik mijn ogen heb uitgekeken. Ook dit is absoluut voor herhaling vatbaar! 😉

Op de eerste plaats: Naar de Cumbre Vieja op La Palma.

De vulkaan zien spuwen vanop 2 km … Het zal een ‘once in a life time experience’ blijven tot en met!

Intussen is de Cumbre Vieja gelukkig weer rustig en is de opruim volop bezig.

Maar de grootsheid, de pracht, de onnoemelijke machteloosheid die je erbij voelt als je aan de slachtoffers denkt … Er waren op dat moment zoveel gevoelens die er door mijn lijf gierden, samen met de wind toen en die ik ook nooit zal vergeten! Dit heeft een diepe indruk op mij nagelaten.

In mijn Nieuwjaarswens-blog zei ik al dat ik geen plannen heb voor dit jaar. Net zomin als goede voornemens, die binnen de eerste weken toch altijd al verticaal geklasseerd worden … 😉

Anderzijds!

Wil ik wél heel graag weten waar mijn lezers zoal zitten en misschien is er wel eens iets mogelijk om elkaar te ontmoeten. Laat dit zo een beetje de uitdaging van dit jaar voor mij zijn … ???

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top